Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη»

irtaklis andreasΟ πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και τώρα του Απόλλωνα Σμύρνης, Ανδρέας Ηρακλής, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την περυσινή χρονιά και τα λάθη που έγιναν:
«Φταίμε όλοι και φυσικά και οι παίκτες για τον υποβιβασμό του Άρη. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη μόνο από τους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν όλη τη χρονιά συγκλονιστικοί, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν τελευταία. Μας βοήθησαν, ήταν στο πλευρό μας, είχαμε 10.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι και αυτό που συμβαίνει με το λαό του Άρη είναι απίστευτο».
Για τον υποβιβασμό: «Γνωρίζετε ότι η ομάδα είχε πάρα πολλά προβλήματα, υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν χρήματα να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους, άλλοι που δεν πληρώνονταν και έτρωγαν σε ένα εστιατόριο, σχεδόν καθημερινά, γενικά η κατάσταση δεν ήταν καλή. Φταίνε όλοι εδώ, δεν θέλω να διαχωρίσω ευθύνες, γιατί όταν υποβιβάζεται μια ομάδα δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής ή μόνο οι παίκτες και η διοίκηση. Όλοι φταίμε για αυτό που έγινε πέρυσι στον Άρη και εύχομαι σύντομα η ομάδα να επανέλθει στην κατηγορία που της αρμόζει να αγωνίζεται».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: