Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Φεύγει για Ιταλία η Καλλονή!!

Για την Ιταλία -όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της- θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (17/7) η Καλλονή. Με 26 παίκτες η αποστολή, μαζί με Πελεκάνο, Ραζάκ και Γιώργου που δοκιμάζονται

Φεύγει για Ιταλία η Καλλονή
Το πρωί της Πέμπτης (17/7) θα αναχωρήσει η Καλλονή για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει πρώτα για την Αθήνα και από κει θα πετάξει για το αεροδρόμιο της Μαλπένσα στο Μιλάνο. Μετά από απόσταση δύο ωρών οδικώς θα φτάσουν στο ξενοδοχείο του Λοδρόνε, όπου θα καταλύσουν.

Μεταξύ των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία βρίσκονται οι Παναγιώτης Πελεκάνος και Αμπντούλ Ραζάκ Ισά που δοκιμάζονται και ο Γιάννης Γιώργου της Κ20.

Αναλυτικά την αποστολή ακολούθησαν οι: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Βάλιος, Γιορέντε Ραπόσο, Κεϊτά, Μπαρέιρα, Ντελγάδο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Γιουκάρης, Γιώργου, Καλτσάς, Βλαστέλλης, Μανούσος, Μπούρους, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Ραζάκ, Πελεκάνος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: