Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Λιόνης: «Περιμένω πώς και πώς το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεομεταγραφείς ποδοσφαιριστής του Άρη Μίλτος Λιόνης και μίλησε για τα συναισθήματα και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το αν περιμένε την μεταγραφή σε μια ομάδα όπως ο Άρης: «Πάντα υπάρχει η σκέψη να αγωνιστείς σε μια τέτοια ομάδα, όμως, δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα. Υπήρχε μια επαφή με τον Καλαϊτζίδη πριν περίπου ένα 20ήμερο, συζητήσαμε, περίμενα και τελικά μου βγήκε σε καλό».

Για τα συναισθήματά του και τους στόχους του με τον Άρη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ποιος δεν θα ήταν, άλλωστε; Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να ανεβεί ο Άρης στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και την μεταγραφή στην Κύπρο που δεν ευοδώθηκε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει τόσο σε τακτικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Με ήθελε ο κ. Καλαϊτζίδης και πέρσι στην Κύπρο, αλλά το θέμα τελικά δεν προχώρησε λόγω του τραυματισμού που είχα».

Για τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη: «Με κέρδισαν αυτά που μου είπαν. Ήθελα να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, αφού παρά τα προβλήματα παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος. Περιμένω πώς και πώς την πρώτη προπόνηση και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος έφαγε μεγάλες πίκρες τα τελευταία χρόνια και του χρωστάμε κάποιες χαρές. Είμαι σίγουρος πως θα βρίσκεται στο πλευρό μας όλα θα κυλήσουν ομαλά».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: