Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ταξιδεύει ο Πλατανιάς!!

Με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Πλατανιάς, με την αποστολή να αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Ταξιδεύει ο Πλατανιάς
Για το Καρπενήσι αναχώρησε η αποστολή του Πλατανιά το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Χανιώτες θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς, προκειμένου να τιμήσουν τη μεγάλη τους χορηγού, ANEK LINES, όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωσή τους.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προπονούνται στο Καρπενήσι μέχρι τις 2 Αυγούστου και είναι οι: Αγκιλέρα Χουάν, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Γιακουμάκης Γιώργος, Γουνδουλάκης Φανούρης, Δημήτρης Άλκης, Ευθυμάκης Αντώνης, Ζαραδούκας Γιάννης, Ζουμπουλάκης Άγγελος, Κοκκαλάς Αντώνης, Μενδρινός Κώστας, Μπεριάν Χερόν, Ναζλίδης Θωμάς, Νέπλιακ Ζένια, Ντεντάκης Αντώνης, Νόρτι Νόρτεϊ, Περιστερίδης Κώστας, Σέχου Εμιλιάνο, Σούκιας Ραφαήλ, Τέτε Αζίζ, Τόρες Νταβίντ, Τσικουδάκης Θόδωρος, Τσοντάκης Νικηφόρος, Τσουράκης Θανάσης, Φιγκέιρα Γουόλτερ, Χαλκιαδάκης Νίκος.

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη το τεχνικό επιτελείο, που αποτελείται από τους Γιάννη Χριστόπουλο, Γιάννη Θωμαΐδη, Κώστα Παγανιά και Λεωνίδα Παπαδάκη, τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Σφυράκη, τους φυσικοθεραπευτές Παριωτάκη Παναγιώτη και Κατερίνα Κοκολογιάννη και τους φροντιστές της ομάδας.

Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκαν, ακόμη ο α’ αντιπρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης, μέλη του Δ.Σ. και συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την αποστολή.

Μάλιστα, πριν την αναχώρηση ο Μανώλης Μαθιουλάκης προσέφερε στον καπετάνιο του πλοίου μία φανέλα του Πλατανιά υπογεγραμμένη από το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχολίασε την καθυστέρηση παρατηρείται στις μεταγραφές εκφράζοντας την αισιοδοξία τους, ενώ τόνισε πως γίνονται προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να μην επαναληφθούν λάθη της περασμένης χρονιάς. Επεσήμανε μάλιστα, πως τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις .

Για το θέμα των μεταγραφών μίλησε και ο Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας πως υπάρχουν προβλήματα, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοίκηση και πρόσθεσε ότι γίνονται προσεκτικές κινήσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: