Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μιλάει με Γιαννάκη η ΑΕΚ!!

Σε συζητήσεις βρίσκονται ΑΕΚ και Παναγιώτης Γιαννάκης. Ακόμα υπάρχει απόσταση μέχρι την τελική συμφωνία, αλλά σημαντικό ρόλο ενδεχομένως να παίξει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μιλάει με Γιαννάκη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ανέβηκε στην Α1 και εκεί θέλει να μείνει! Οι άνθρωποι της «Ένωσης» σκοπεύουν να «χτίσουν» ένα δυνατό σύνολο που θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και γι’ αυτό θέλουν να δώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Πρόσφατα έγινε μία πρώτη… κρούση στον «Δράκο», ο οποίος φέρεται θετικός να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής υπάρχει απόσταση μέχρι την τελική συμφωνία. Όπως είναι φυσικό, ο «Δράκος» θα πρέπει να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε να δώσει τη θετική του απάντηση και απαραίτητη προϋπόθεση είναι το οικονομικό σκέλος, που έχει να κάνει κυρίως με το μπάτζετ.

Μέχρι στιγμής, υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά από την άλλη δεν λείπει η διάθεση εκατέρωθεν. Όμως, και μόνο το γεγονός πως η ΑΕΚ στράφηκε στη λύση του Παναγιώτη Γιαννάκη –αν μη τι άλλο- δείχνει πως κάτι… καλό αναμένεται να γίνει στην «Ένωση». Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να παίξει και το δικό του… ρόλο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον «Δράκο»… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: