Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κωνσταντίνου: «Δεν έχει αποφασιστεί προσφυγή στην UEFA»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απόφαση της ΠΑΕ για προσφυγή στην UEFA κατά του Ολυμπιακού.
Σε διάψευση του σεναρίου που θέλει τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει αποφασίσει να προσφύγει στην UEFA κατά του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν την θέση του στο Champions League, προέβη ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον Alpha 89,9.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, απάντησε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα, ότι μπορεί να προσφύγει και να ξεφτιλίσει τόσο πολύ το Ελληνικό Πρωτάθλημα στην UEFA για μια υπόθεση, η οποία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και κανείς δε ξέρει που θα καταλήξει. Γιατί μπορεί να ‘ναι εκ πρώτης όψεως σοβαρή αλλά από κει και πέρα στην Ελλάδα ζούμε δε ξέρουμε τι μπορεί να γίνει».
Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε πως δεν έχει έρθει εις γνώση του κάτι τέτοιο, λέγοντας: «Εμείς διοικητικά δε νομίζω ότι έχουμε πάρει κάποια απόφαση και νομίζω πως ο κύριος Αλαφούζος πρώτα το συζητάει με τη διοίκηση του και παίρνει τις αποφάσεις διοικητικά και μετά ο Παναθηναϊκός, και όχι ο Γιάννης Αλαφούζος, κάνει την οποιαδήποτε δήλωση».
Με αφορμή την επικείμενη απόκτηση του Λουκ Στιλ, ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός από πέρσι έχει δείξει ότι κάνει καλό σκάουτινγκ και φέτος το δείχνει περισσότερο, πιο καλά γιατί πριν αρχίσει η προετοιμασία είχαμε βάλει τους στόχους, το τι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και τους είχανε βρει ήδη τους στόχους, αυτούς τους οποίους ήθελε ο Παναθηναϊκός σε παίχτες. Ένας από αυτούς ήταν και ο τερματοφύλακας εφόσον θα έφευγε ο Καπίνο. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί 20χρονών να φύγει από μία ομάδα και να πάει σε μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα όπως είναι η Γερμανία για να βρει τη τύχη του».
Όσο για τους στόχους της εφετινής σεζόν; «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη πορεία που έχει χαράξει για τη καινούρια σεζόν. Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Και μπορεί γιατί σίγουρα οι στόχοι του Παναθηναϊκού από την αρχή γνωστοί, ενώ πέρσι στην αρχή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε κάποια σκαμπανεβάσματα γιατί είχε πολλούς καινούριους ποδοσφαιριστές.
Στο τέλος ο Παναθηναϊκός είχε τη καλύτερη ομάδα με τη καλύτερη ομοιογένεια και πολύ καλά πατήματα σε φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι πιο έτοιμος, έχει την ομοιογένεια, αυτό που ζητάει μια ομάδα, θα αποκτήσει την καλή φυσική κατάσταση, την οποία είχε και πέρσι, γιατί έχει τους ίδιους προπονητές, ώστε να ξεκινήσει καλύτερα από πέρσι και να μην έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: