Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τεστ-ΠΑΣ!!

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι.

Τεστ-ΠΑΣ!
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις αλλά και να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους είχαν οι τεχνικοί ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Γιαννιώτες που επικράτησαν 3-1 παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10’ και την κεφαλιά του Βούκσεβιτς. Ένα χτύπημα πέναλτι του Τσάβες λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πάντως, έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος τόσο ο Γιάννης Πετράκης, όσο και ο Σάββας Παντελίδης προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με τις… ρεζέρβες του ΠΑΣ να αποδεικνύονται πιο «φρέσκες». Στο 84’ ο Ίλιτς έβαλε τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ και δύο λεπτά αργότερα η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε νέο πέναλτι. Ο Κρητικός νικήθηκε από τον Στρατηλάτη, αλλά με δεύτερη προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Αυγενικού, Νάκος, Χαρίσης, Ακόστα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβες.

Στο β' ημίχρονο: Βελλίδης, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ντάσιος, Ιωάννου, Φατιόν, Γιάκος, Κρητικός, Ίλιτς

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμεζ.

Στο β' ημίχρονο: Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Βάρντεν, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Κάπο, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: