Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Μόνο ο… Θεός ξέρει»

Ούτε εκτιμήσεις, ούτε προβλέψεις για τις συνθήκες που θα συναντήσει ο Αστέρας στην Φινλανδία ενόψει Ροβανιέμι δεν κάνει ο Στάικος Βεργέτης. Εγκωμιαστικά σχόλια απ' τον ομόλογό του για τους Αρκάδες.

«Μόνο ο… Θεός ξέρει»
Το να παίζεις στην Φινλανδία είναι… περίεργο (από κλιματολογικής άποψης). Και σίγουρα ένας απλός άνθρωπος, όπως ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για τι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας κόντρα στη Ροβανιέμι, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Europa League.

Ίσα-ίσα ο Έλληνας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του είναι... συνηθισμένοι λόγω Τρίπολης, ενώ έκανε λόγο για αμφίρροπη αναμέτρηση. Απ' την άλλη, ο προπονητής των Φινλανδών, Γιούχα Μάλινεν έκανε άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τους Αρκάδες, λόγω των περσινών νικών τους κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και λόγω του ποιοτικού συνόλου που διαθέτουν.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το τόσο όμορφο μέρος και που θα ξεκινήσουμε από εδώ τις επίσημες αναμετρήσεις μας. Μειονέκτημά μας είναι ο αγωνιστικός ρυθμός καθώς έχουμε αρχίσει προπονήσεις περίπου ένα μήνα τώρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αμφίρροπο και για τους δύο», είπε αρχικά.

Για το τι καιρό θα διάλεγε την ώρα της αναμέτρησης απάντησε: «Μόνο ο Θεός ξέρει! Έχουμε παίξει και σε βροχή στην Αυστρία, ο καιρός είναι κάπως έτσι και στην Τρίπολη, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς οι καιρικές συνθήκες».

Σχετικά με την Ροβανιέμι, δήλωσε: «Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς».

Ο Γιούχα Μάλινεν, με τη σειρά του, ανέφερε: «Είμαστε χαλαροί. Ημασταν άτυχοι σε κάποια ματς της σεζόν, όσο όμως περνούσε ο καιρός γινόμασταν και καλύτεροι. Τώρα μπορούμε να πούμε πως είμαστε έτοιμοι»!

Για τον Αστέρα δήλωσε: «Κάνει καλές σεζόν και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από την Λατινική Αμερική και ειδικότερα από την Αργεντινή. Κέρδισε πέρυσι Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, παίζει επιθετικά, οπότε σίγουρα μιλάμε για μία ποιοτική ομάδα»!

Ερωτώμενος για τις καιρικές συνθήκες, η απάντησή του ήταν… όλα τα λεφτά: «Έχουμε τον ίδιο Θεό», είπε και έκανε το ακροατήριο να χαμογελάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: