Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μαρκόπουλος για… πάντα στον ΠΑΟΚ!!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας πέντε ετών με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Μαρκόπουλος για… πάντα στον ΠΑΟΚ
Σχεδόν μία… προπονητική καριέρα θα μείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, ενώ βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2009!

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Παλατάκι» μετά από συνάντηση του προπονητή με αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους, επεκτείνοντας για ακόμη πέντε χρόνια την συνεργασία τους μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, κόπων, αμέτρητων θυσιών από όλους μας και ιδιαίτερα από τον προπονητή μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, με την ίδια λογική και φιλοσοφία, έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δουλειά και με απεριόριστη επιθυμία να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: