Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μίσσας: «Υπέρβαση από τα παιδιά»

Ο Κώστας Μίσσας έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Σλοβενίας.

Μίσσας: «Υπέρβαση από τα παιδιά»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Μίσσας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σλοβενίας για τα κλειδιά της νίκης και την πρόκληση της Παρασκευής.

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, ειδικά με τα προβλήματα που είχαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και απάντησαν στην ερώτηση που τους έκανα πριν τον αγώνα αν πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν. Και το έδειξαν στην πράξη», τόνισε.

Όσο για τον αγώνα, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες, μιας ομάδας των κοντών όπως είναι η Σλοβενία και μιας των ψηλών, όπως είναι η Ελλάδα. Ήμασταν τυχεροί που η περιφέρειά μας ήταν πολύ εύστοχη. Για μια ακόμη φορά η άμυνα ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη για να μην τους δώσουμε το ρυθμό που τους αρέσει να παίζουν, με εξαίρεση ένα διάστημα στο τέλος».

Σχετικά με τον προημιτελικό της Παρασκευής, είπε: «Τώρα θα πάρουμε μια ανάσα, θα δούμε με ποιον παίζουμε και με τη λογική που κάναμε ήδη μια υπέρβαση μπορούμε να κάνουμε και την επόμενη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: