Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Σανίδα σωτηρίας» από το Βέλγιο!!

Οικονομικό «σωσίβιο» με χώρα προέλευσης το… Βέλγιο πρόκειται να καταφτάσει μέσα στις επόμενες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, καθώς η πολυπόθητη πρόταση για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη, βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησής της.

Οι κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από τον ατζέντη του και τη διοίκηση της ΠΑΕ, είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός τερματοφύλακας να οδεύει ολοταχώς για μεταγραφή. Όπως σας είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα η «Μ» η πρόταση έρχεται από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία αναζητά έναν νεαρό και εξελίξιμο τερματοφύλακα για να συμπληρώσει το τρίο της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αυτή θα φτάνει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Στο ποσό αυτό ασφαλώς δεν περιλαμβάνονται τα τροφεία του Διούδη, τα οποία πρόκειται να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα έσοδα για τους «κίτρινους».

Πρόκειται ασφαλώς για χρήματα που θα λειτουργήσουν ως «σανίδα σωτηρίας» για την ΠΑΕ Άρης, η οποία αναζητά εναγωνίως οικονομικούς πόρους, που θα της επιτρέψουν να υλοποιήσει τον προγραμματισμό που υπάρχει από Καλαϊτζίδη και διοίκηση.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: