Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Καπίνο: «Στην Μάιντζ ήταν σαφείς...»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στη Μάιντζ αλλά και έτοιμος για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. «Σκληρή» μάχη θα δώσει για τη θέση βασικού ο διεθνής γκολκίπερ.

Καπίνο: «Στην Μάιντζ ήταν σαφείς...»
Ευχαριστημένος από το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο νέος τερματοφύλακας της Μάιντζ, στάθηκε στην σαφή προοπτική που του έδωσαν οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου ενώ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον προπονητή του αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου.

Από την άλλη, ο τεχνικός της ομάδας, Κρίστιαν Χάιντελ, δήλωσε ικανοποιημένος από το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και χαρούμενος από το γεγονός πως η ομάδα του έχει στο ρόστερ της τρεις ταλαντούχους τερματοφύλακες.

«Ο στόχος μου ήταν να πάω σε μια ομάδα που να έχει σαφή πλάνο για εμένα. Η Μάιντζ είναι μια καλή ομάδα με έναν φιλόδοξο προπονητή. Εδώ με έπεισαν πως μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Καπίνο.

«Ο Καπίνο είναι ένας ιδιαίτερα ευέλικτος τερματοφύλακας και παρότι είναι νέος είναι ιδιαίτερα έμπειρος και σοβαρός στο παιχνίδι του. Έχουμε επίσης τον Λορίς Κάριους και τον Ρόμπιν Ζάτνερ, οπότε τρεις νέους γκολκίπερ, που μας κάνουν αισιόδοξους», είπε αρχικά ο Χάιντελ και εν συνεχεία αναφερόμενος στο ανταγωνισμό του Καπίνο με τον Κάριους, τόνισε:

«Είναι δυνατοί και οι δύο και παίζουν καλά. Αμφότεροι θα πάρουν ευκαιρίες και θα δούμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: