Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανοίγουν… θέσεις στην Τούμπα!!

Την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους περσινούς κατόχους διαρκείας, προκειμένου ν’ ανανεώσουν τη θέση τους στην Τούμπα. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ανοίγουν… θέσεις στην Τούμπα
Αύριο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας των περσινών κατόχων, σημειώνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι θέσεις που θ' απελευθερωθούν θα είναι διαθέσιμες στους υπόλοιπους φίλους της ομάδας από την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι «ασπρόμαυροι» ενημερώνουν επίσης ότι όσοι έχασαν τη θέση τους -λόγω της μεταφοράς των δημοσιογραφικών- θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή νέας θέσης.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όσους από τους περυσινούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας επιθυμούν να ανανεώσουν τη θέση τους, ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν ως την Παρασκευή 18/7/2014 και ως τις 19:00 στον ειδικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Υπενθυμίζεται επίσης πως όσοι έχασαν την θέση τους εξαιτίας της μεταφοράς των δημοσιογραφικών, θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή νέας θέσης, καθώς το Σάββατο 19/7/14 από τις 09:00 ως τις 15:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια αποκλειστικά για εκείνους.

Η απελευθέρωση των θέσεων από τους περυσινούς κατόχους θα ισχύσει από την Δευτέρα 20/7 και όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: