Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Ενδιαφέρεται για την Παρτίζαν ο Γιαννακόπουλος»

Σοβαρά σκέφτεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το ενδεχόμενο να επενδύσει στο σερβικό μπάσκετ και να αγοράσει την Παρτίζαν, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας!

«Ενδιαφέρεται για την Παρτίζαν ο Γιαννακόπουλος»
Έτοιμος να βγάλει την Παρτίζαν από το οικονομικό αδιέξοδο και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «telegraf.rs»!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για την οικονομική επιφάνεια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα του Βελιγραδίου.

«Ο γνωστός ιδιοκτήτης της ομάδας που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα ενδιαφέρεται αρκετά για την αγορά της Παρτίζαν. Έχει αρκετά χρήματα ώστε να ξεπληρώσει το χρέος του συλλόγου, όπου ειδικά φέτος έφτασε πολύ κοντά στην πτώχευση, με την ομάδα -ως αντάλλαγμα- να του παρέχει ταλέντα», είπε άνθρωπος της Παρτίζαν στο σερβικό Τύπο.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Πέντραγκ Ντανίλοβιτς για το αν είναι ενήμερος επί του θέματος: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για κάποιον που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ομάδα. Ωστόσο, εύχομαι και ανυπομονώ να μάθω πως αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: