Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άρης πλήρωσε τον δολοφόνο του!!

Όλο το πρωτάθλημα, κι αυτό της σούπερ ληγκ κι εκείνο της Γ' εθνικής, παίχθηκε στο Καυταντζόγλειο. Γράφει ο αποδυτηριάκιας
Όλα τα λεφτά γι' αυτόν που έχει μάτια, όποιας ομάδας οπαδός είναι, στο μεγάλο στάδιο της Θεσσαλονίκης παίχθηκαν. Ο Άρης με ρόστερ, που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για άνοδο, έκανε τη μεγάλη κίνηση. Με λεφτά από την άδεια τσέπη του πλήρωσε τη συντριβή του! Έχασε 3-0, ευτυχώς πολύ ενωρίς, μόλις την δεύτερη αγωνιστική, για να ξυπνήσει.
Δεν έχει ξαναγίνει. Όλα τα έσοδα του παιχνιδιού θα τα πάρει ο Καμπανιάκος, διότι ο Άρης συμφώνησε να παίξει στο Καυταντζόγλειο κι όχι στη Χαλάστρα. Γιατί; Πλήρωσε τον δολοφόνο του ο Άρης διότι δεν έχει συνειδητοποιήσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται.
Ο Άρης είμαστε, σου λένε. Θα ανεβούμε τραίνο Ιαπωνίας, τα υπερσύγχρονα με τις υπερβολικές ταχύτητες. Άρης είμαστε, δεν καίμε καρβουνόσκονη, είμαστε ταπί αλλά ψύχραιμοι. Φοβερό. Να είσαι ξεβράκωτος και να θαρρείς πως κυκλοφορείς με σμόκιν.
Στο δρόμο με τις παγίδες βρίσκεται ο Άρης. Πρώτα πρέπει να βγει από το λάκο με τα κωλοδάκτυλα και μετά τον περιμένουν οι περιπέτειες. Αν φοράει το κοστούμι το ακριβό της μεγάλης ομάδας και θα πατάει στις μύτες, σαν πεταλουδίτσα, θα πάει άκλαφτος στην Γ' εθνική. Οι αντίπαλοί του είναι μαθημένοι με αρβύλες, όχι με σκαρπίνια να βαδίζουν στις λάσπες της κατηγορίας.
Από σαράντα κύματα θα περάσει ο Άρης στο άγνωστο σ' αυτόν πρωτάθλημα των ινδιάνων. Το είμαι Άρης και παίζω με 12 παίκτες, ο λαός μου είναι ο 12ος παίκτης, είναι αντιλήψεις νοσηρές και καταστροφικές. Ο Άρης θέλει παίκτες. Πρώτος, λοιπόν, και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ στόχος ο Δεκέμβρης! Να ενισχυθεί στις μεταγραφές.

ΤΙΣ ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τον Αρη, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Ο Άρης δεν έχει τίτλους, να ξέρουμε τι λέμε. Αυτό που έχει είναι πολύ κόσμο και γι' αυτό θεωρείται μεγάλη ομάδα. Σήμερα ο Άρης είναι στην Γ' εθνική και το μέγα πρόβλημα, πιο κρίσιμο από την αγωνιστική και οικονομική του χρεοκοπία, είναι η φαντασία των οπαδών του. Ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.
Δεν φθάνει αυτό. Να θεωρείς ότι επειδή είσαι μεγάλος, είναι αρκετό για να επανέλθεις στο μεγάλο πρωτάθλημα και να δικαιούσαι ρόλο πρωταγωνιστή. Τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον Άρη ο κόσμος, ο πολύς κόσμος του, όμως αν οι διοικήσεις δεν είναι σε θέση να τον αξιοποιήσουν, περί τίνος συζητάμε;
Με την ευκαιρία, αλήθεια, πού οφείλεται το ότι ο Άρης απέκτησε μπούγιο, ενώ στο πρωτάθλημα δεν παίζει πρώτο τραπέζι πίστα; Στο μπάσκετ! Η αυτοκρατορία με Γκάλη, Γιαννάκη γέννησε πλούσιο σε λαό τον Άρη του ποδοσφαίρου.
Τον Νίκο Γκάλη τον έφερε στον Άρη ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο παληός μπασκετμπωλίστας. Και ο Γκάλης προτίμησε να πάει στον Άρη, γιατί; Επειδή οι κιτρινόμαυροι ήταν οι πρωταθλητές στο μπάσκετ.
Οι αθλητικές επιτυχίες έκαναν μεγάλο τον Άρη σε λαϊκή δύναμη. Οι αποτυχίες είναι επόμενο να υπονομεύσουν τη λαϊκή του δυναμική.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: