Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Καμία δικαιολογία δεν ψάχνει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα (77-74) από την Μπάνβιτ, στο μικρό τελικό του «Nick Galis Cup».

Ιβάνοβιτς: «Εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα από το «Nick Galis Cup», σύμφωνα με όσα είπε μετά την ήττα (77-74) του Παναθηναϊκού από την Μπάνβιτ.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε στα λάθη και τις χαμένες βολές, ενώ τόνισε πως υπολογίζει τους Παππά, Γιάνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο, ωστόσο άπαντες χρειάζονται δουλειά ακόμα.

«Εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και ούτε στεκόμαστε σε δικαιολογίες. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το ότι μας έλειπαν παίκτες, ούτε ότι είμαστε σε προετοιμασία και είμαστε κουρασμένοι. Όλες οι ομάδες είναι σε προετοιμασία και είναι κουρασμένες», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Εμείς ήρθαμε σε ένα τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ούτε στο ομαδικό κομμάτι αλλά ούτε και στο ένας εναντίον ενός. Στο τέλος και αυτή την φορά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά και πάλι είχαμε επτά χαμένες βολές. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά στην συνέχεια κάναμε πολλά λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Το θετικό είναι ότι είδαμε κάποια πολύ αισιόδοξα στοιχεία. Είδαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ξέρουμε ότι στο μέλλον αυτά τα ματς θα τα κερδίζουμε».

Για τους νέους παίκτες είπε: «Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς πως βασιζόμαστε στους νέους παίκτες. Παίκτες όπως ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς, ο Χαραλαμπόπουλος, παίρνουν χρόνο, έχουν την εμπιστοσύνη μας, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: