Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Δεν άξιζε την ήττα απ’ την Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης που αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και τα υπέρ της στατιστικά στοιχεία.

«Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω βάσει εικόνας, αλλά και στατιστικών. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ο αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα, αλλά χωρίς να είναι επικίνδυνος. Προηγήθηκε με αυτογκόλ που μας έφερε σε δύσκολη θέση. Είχαμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, αλλά μας έλειπε η καλύτερη πάσα για να μεταφράσουμε την καλή μας εικόνα σε γκολ.

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μονόλογος για μας. Ο αντίπαλος μας μόνο έκανε μία ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι, όταν ρισκάραμε. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις, αλλά από την τελική πάσα δεν προέκυψε κάτι. Όταν έχεις 17 τελικές εκτός έδρας, έναντι 7 του αντιπάλου, αν μη τι άλλο πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστές και πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Παίζει ρόλο και η τύχη βέβαια, αλλά για μας το πρόβλημα ήταν όταν φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή. Ωραίο το 2ο γκολ. Συγχαρητήρια για την επινόηση στον Ζορμπά, αυτά τα γκολ δίνουν ομορφιά στο ποδόσφαιρο».


Για το αν χάθηκε πάλι ένα ημίχρονο: «Δεν θα συμφωνήσω. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, ήμασταν καλοί μέχρι το 45'. Εκεί είχαμε τις περισσότερες προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: