Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστημένος ο… εκθρονισμένος Φέτελ!

Η δεύτερη θέση στο Grand Prix της Σιγκαπούρης ικανοποίησε τον Σεμπάστιαν Φέτελ, παρότι μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί του στην πίστα. Τι δήλωσε ο Ρικιάρντο.

Ευχαριστημένος ο… εκθρονισμένος Φέτελ
Μπορεί να μην ήταν νικητής στο Grand Prix μετά από τρία χρόνια επιτυχιών στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ρεαλιστής. Αντιλαμβάνεται πως η Red Bull φέτος δεν είναι το ίδιο δυνατή και έδειξε ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε.

«Η ατμόσφαιρα είναι πάντα υπέροχη. Είναι ένας σκληρός αγώνας που διαρκεί δύο ώρες. Έκανα καλή εκκίνηση, ωστόσο το αυτοκίνητο ασφαλείας ήρθε στη χειρότερη στιγμή. Στη συνέχεια δέχτηκα πίεση από τον Ρικιάρντο και τον Αλόνσο, ωστόσο τα κατάφερα κι έμεινα μπροστά τους. Έχει πολύ ζέστη εδώ, αλλά είναι πολύ ωραίο να φτάνεις εδώ και να πίνεις δροσερή σαμπάνια», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος που έδειξε πλέον να έχει συμβιβαστεί με την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο τρίτος του αγώνα, Ντάνιελ Ρικιάρντο, είπε: «Είναι σαν εντός έδρας αγώνας για μένα, καθώς είναι πολύ κοντά στην Αυστραλία. Περίμενα ο Αλόνσο να μου δώσει τη θέση πίσω, όπως έκανε και με τον Σεμπ. Ωστόσο, όπως και να έχει είναι υπέροχο που ανέβηκα στο βάθρο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: