Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Καθυστερημένο το ξέσπασμα του Γκατούζο!

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τις φήμες που αφορούσαν το μέλλον του στον ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο έγινε έξω φρενών και, μάλιστα, είχε συνάντηση με τον Μάνθο Πουλινάκη. Διαβάστε τι συνέβη.

Καθυστερημένο το ξέσπασμα του Γκατούζο
Τον γύρο της Ευρώπης έκανε το βίντεο με την αντίδραση του Τζενάρο Γκατούζο μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και αυτό αποδείχθηκε λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», παρότι η ομάδα του είχε κερδίσει, εκείνος ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Κρητικούς.

Όπως γράφει η «Live Sport», ο παλαίμαχος χαφ ενημερώνεται καθημερινά από ανθρώπους του συλλόγου για το τι γράφεται στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες για εκείνον και την ομάδα του. Μόλις έμαθε την παραπάνω είδηση, τρελάθηκε!

Μάλιστα, ζήτησε να συναντηθεί άμεσα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, ο οποίος τον καθησύχασε και του τόνισε ότι έχει την απεριόριστη στήριξή του. Η πρώτη σκέψη που υπήρξε ήταν να εκδώσουν μία επίσημη ανακοίνωση, αλλά κάτι τέτοιο ενδεχομένως να δημιουργούσε θέμα στα αποδυτήρια και να αποπροσανατόλιζε τους παίκτες εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Έτσι ο Γκατούζο έκανε λίγες ημέρες υπομονή, αλλά ο θυμός του δεν είχε υποχωρήσει και έτσι προέκυψε το ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου. Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιταλός έχει καταφέρει να «χτίσει» μία οικογένεια στα αποδυτήρια του ΟΦΗ, με τους παίκτες να αναγνωρίζουν ότι η δουλειά του είναι πολύ καλή (ιδιαίτερα στον τομέα της ψυχολογίας και της τακτικής).

Πάντως, Γκατούζο έχει πεισμώσει και παρουσιάζεται έτοιμος να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να διαψεύσει και στις πράξεις όλους εκείνους που θεωρούν ότι θα αποχωρήσει σύντομα από την ομάδα, αφήνοντας στη μέση το έργο του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: