Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Καρέλης: «Κρίθηκε στην ψυχή»

Ο Νίκος Καρέλης στάθηκε μέσω δηλώσεων του, στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλο το παιχνίδι», σχολίασε.

Καρέλης: «Κρίθηκε στην ψυχή»
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια δύσκολη νίκη επί του Πλατανιά στα Χανιά, κάνοντας ανατροπή από το 2-1 και ο Νίκος Καρέλης που πέτυχε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης τόνισε πως σε αυτό το αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο η ψυχή που «έβγαλαν» οι «πράσινοι». Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε στην Nova και έκανε επίσης λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ σχολίασε πως πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά για βελτιωθεί η ομάδα.

«Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στην ψυχή των παιδιών του Παναθηναϊκού. Όλα τα παιδιά σήμερα δώσαμε το 100%. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μπορέσαμε και το γυρίσαμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι του Πλατανιά. Από εκεί και πέρα, έχουμε πολλά να δουλέψουμε. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Καρέλης.

Για τα λάθη που έκανε η ομάδα και πως θα τα βελτιώσουν: «Προσπαθούμε να βρούμε και εμείς τι μας κάνει να χάνουμε για λίγο του μυαλό μας. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, ώστε σε κάποια φάση να μην δεχτούμε κάποιο γκολ και μένουμε πίσω στο σκορ. Πρέπει να το δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα βελτιώσουμε».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού: «Αυτό που είπα στην αρχή είναι ότι όλα τα παιδιά δώσαμε το 100%. Δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο και έτσι μπορέσαμε και γυρίσαμε το ματς. Με μία νίκη αλλάζει η ψυχολογία αλλά θέλουμε δουλειά και θα πρέπει να τα βελτιώσουμε αυτά σύντομα».

Για το ματς Κυπέλλου: «Κάθε παιχνίδι έχει τις διαφορές του, αλλά όπως είπα είναι όλα δύσκολα. Θα πάμε στο Βόλο να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τους ξέρουμε από πέρυσι και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε για να μην μένουμε πίσω στο σκορ. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι καλύτερο έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: