Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ήλιος με… δόντια!


Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τη νίκη-ανάσα επί του Πλατανιά και το χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα,αλλά και οργή για τη διαιτησία σε ένα ακόμη παιχνίδι. Προς «ψυγείο» ο βοηθός Τσολάκης.Στροφή στο… Βόλο.

Ήλιος με… δόντια
Ξέσπασε την κατάλληλη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων, οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 του Πλατανιά στα Χανιά. Μπορεί οι αμυντικές αδυναμίες να εμφανίστηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι (στα εννιά φετινά επίσημα ματς το μηδέν έχει μείνει μόνο στη Λιέγη με τη Σταντάρ), ωστόσο αυτή τη φορά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν πολύ πιο παραγωγική στην επίθεση, τόσο σε δημιουργία φάσεων όσο και σε γκολ. Επίσης αυτό που γέμισε ικανοποίηση τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο, καθώς ανέτρεψε ένα ματς που φάνηκε να στραβώνει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Πάντως σε ένα ακόμη παιχνίδι στον Παναθηναϊκό έχουν φοβερά παράπονα από τη διαιτησία. Κυρίως με τον βοηθό Τσολάκη, που «έκοψε» δύο φορές την ομάδα με οφσάιντ (σίγουρο γκολ η μία περίπτωση), αλλά και με τον διαιτητή Αρετόπουλο, που καταλόγισε υπέρ τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μόλις ένα (!) φάουλ. Τουλάχιστον ο επόπτης αναμένεται να τεθεί σε… διαθεσιμότητα από την ΕΠΟ, αλλά οι «πράσινοι» θεωρούν ότι παρά την πρόσληψη του Χιού Ντάλας δεν έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο η εικόνα της διαιτησίας.

Στροφή στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς ανάσα αφού ο ρυθμός των αγώνων είναι… καταιγιστικός, στρέφει πλέον την προσοχή του στο Κύπελλο σε μια εβδομάδα που περιλαμβάνει πολύ… Βόλο. Την Τετάρτη (19:00) αντιμετωπίζει στο ΕΑΚ Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων και θέλει τη νίκη για να θέσει από τώρα τις βάσεις πρόκρισης στους «16» του θεσμού έχοντας να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (28/10) και τα Χανιά στην Κρήτη (2/12).

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού ακολουθεί την Κυριακή το ματς με τη Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο (16:00) και αμέσως μετά η… Διαβολοβδομάδα με τα κρίσιμα όσο και δύσκολα εκτός έδρας ματς με Εστορίλ και Παναιτωλικό μέχρι να έρθει η διακοπή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: