Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κορακάκης για την ώρα, πρώτη επιλογή ο Σα Πίντο!!

Ο Γιώργος Κορακάκης αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Ατρόμητο, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να βρίσκεται στην κορυφή των υποψήφιων τεχνικών να διαδεχθεί τον κ. Παράσχο στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Κορακάκης για την ώρα, πρώτη επιλογή ο Σα Πίντο
Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Ατρόμητο αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Γιώργος Κορακάκης, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Ο προπονητής της Κ20 του συλλόγου θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε επαφές με διάφορους προπονητές, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας για να διαδεχθεί τον Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος τεχνικός «πληρώνει» την κακή εικόνα που είχε η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως επίσης το γεγονός ότι οι παίκτες αντιδρούσαν σε κάθε απόφασή του (για παράδειγμα οι Ναπολεόνι και ο Ούμπιντες).

Έτσι η κατάσταση ήταν στα όριά της και ο Γιώργος Σπανός θέλησε να διατηρήσει «ζωντανά» τα αποδυτήρια και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να απομακρύνει τον κ. Παράσχο. Μάλιστα, υπήρξε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ψηλά στις σκέψεις του Ατρομήτου, είναι ελεύθερος και – σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη – έχει υπάρξει μία επαφή και δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή παραμένει το «Νο1» για τον Ατρόμητο, καθώς υπάρχει θετική άποψη για το έργο του στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, συζητείται και το έντονα το όνομα του Σάκη Τσιώλη και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στους υποψηφίους συγκαταλέγονται οι Τάκης Λεμονής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Νίκος Νιόπλια και Νίκος Αναστόπουλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: