Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Και… εις ανώτερα, Γιουνάιτεντ!!

Από πέρσι, επί Μόγιες, έχουν ξεκινήσει να καταρρίπτονται ρεκόρ χρόνων. Και ο Λουίς Φαν Χάαλ συνεχίζει το… έργο στη Γιουνάιτεντ. Και προφανώς ήρθαν νέα (αρνητικά) «παράσημα» μετά το 5-3 απ’ τη Λέστερ.

Και… εις ανώτερα, Γιουνάιτεντ!
Όταν είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χάνεις απ’ την –κατά τα άλλα συμπαθέστατη- Λέστερ, προφανώς δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Ούτε κάθε χρόνο. Ενδεχομένως ούτε κάθε δεκαετία.

Κι όταν αυτή η ήττα είναι με σκορ 5-3, τότε δεδομένα θα… ξεθαφτούν ρεκόρ πολλών χρόνων. Όχι ότι βέβαια δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό οι κόκκινοι διάβολοι που από πέρσι κάνουν ό,τι μπορούν για να παίρνουν αρνητικά… παράσημα.

Τι με Μόγιες, τι με Χαν Φάαλ!

Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ (σε 853 ματς), οι παίκτες του Ολλανδού κόουτς γνώρισαν την ήττα αν και είχαν προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με δύο γκολ διαφοράς.

Για πρώτη φορά δέχθηκαν τέσσερα τέρματα από νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ είναι μόλις η 14η φορά της Γιουνάιτεντ που δέχεται 4+ γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο (ήταν 1-2 το σημερινό ματς στο 45').

Και τέλος, οι «αλεπούδες» έγιναν μόλις η έκτη ομάδα που βάζει πάνω από 5 γκολ στους «κόκκινους διαβόλους», παίρνοντας την… σκυτάλη από Νιούκαστλ, Σότον, Τσέλσι, Μαν. Σίτι και Γουέστ Μπρομ που το είχαν καταφέρει μέχρι σήμερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: