Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Στέλνουν την πρόταση οι Ισπανοί!

Την ολοκληρωμένη τους πρόταση εμπλοκής στον Αρη προτίθενται να στείλουν σήμερα οι Ισπανοί επιχειρηματίες, που εξέφρασαν προ δυο εβδομάδων το επενδυτικό τους ενδιαφέρον για τους «κίτρινους».

Το προ ημερών ρεπορτάζ της «Μ» επιβεβαιώθηκε πλήρως, αφού ο Λουίς Ολιβερ παραδέχθηκε πως μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε στο σπίτι του Χάρη Παπαγεωργίου την Παρασκευή. Αφού όμως η πρόταση τους (στην οποία συμφώνησε πλήρως ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ) δεν τέθηκε υπόψη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, έφυγαν για την Αθήνα και προτίθενται να «επιστρέψουν» σήμερα, αποστέλλοντας και την έγγραφη πρόταση τους. Πρόθεση τους μάλιστα είναι να τη δημοσιοποιήσουν και σε όλα τα ΜΜΕ, προκειμένου όλος ο κόσμος να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισπανοί συσκέφθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για τη βαριά ήττα του Αρη, λέγοντας: «Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει υλικό που να εγγυάται την άνοδο. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με ποδοσφαιριστές έμπειρους και ικανούς».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: