Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μουζακίτης: «Ο κόσμος πρέπει να μας σταθεί»

Την στήριξη του κόσμου της Νίκης Βόλου ενόψει της δύσκολης συνέχειας ζήτησε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης με αφορμή τις αποδοκιμασίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη.

Μουζακίτης: «Ο κόσμος πρέπει να μας σταθεί»
Άκρως απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα της Νίκης Βόλου απέναντι στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης. Ο νεαρός επιθετικός, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας του τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, σήμερα θέλαμε τη νίκη, το παιχνίδι εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για μας. Σταθήκαμε άτυχοι, πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για το γιουχάισμα του κόσμου στο τέλος:

«Ως έναν βαθμό τον δικαιολογώ, αλλά πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, πρέπει να δείξει αγαπάει την ομάδα και να μας υποστηρίζει και στα δύσκολα γιατί έχουμε έναν πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας και πρέπει να φανούμε δυνατοί, να φανούμε σαν ομάδα και να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες αγωνιστικές που ακολουθούν».

Για το αν ένα θετικό αποτέλεσμα στα επόμενα παιχνίδια θα λύσει τα πόδια των παικτών της Νίκης:
«Εννοείται, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά, η μία νίκη, το ένα θετικό αποτέλεσμα, η καλή εμφάνιση και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά έτσι ώστε να καταφέρουμε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: