Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η γνωστή καλή ΑΕΚ!

Την ΑΕΚ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σε φιλικά κι επίσημα ματς ως τώρα σκοπεύει να εμφανίσει και στο Κύπελλο ο Δέλλας. Ο «Κολοσσός» ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα που παρήγαγε θέαμα κι αποτελέσματα.

Η γνωστή καλή ΑΕΚ
Τρεις μέρες μένουν για το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά η ΑΕΚ μοιάζει ήδη δεδομένο το πώς θα παραταχθεί απέναντι στον Πανθρακικό.

Θέλοντας και μη (εξαιτίας της αναβολής που δόθηκε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας) η «Ένωση» συνεχίζει να σκέφτεται μόνο την πρόκληση του Κυπέλλου.

Και όπως δείχνει ο Τραϊανός Δέλλας, δεν έχει κανένα λόγο να την παρουσιάσει διαφορετική απ’ ότι στα ματς (φιλικά και επίσημα) όπου έκανε καλές εμφανίσεις. Στην προπόνηση της Κυριακής λοιπόν, ο «Κολοσσός» έδειξε μεν κάποιες εναλλακτικές σκέψεις που έχει στο μυαλό του, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η αρχική ενδεκάδα έχει κλειδώσει.

Έτσι, δοκιμάστηκαν στο αρχικό σχήμα και οι Σαρρής και Γροντής (ως στόπερ και αριστερό μπακ αντίστοιχα) αλλά στη συνέχεια διαμορφώθηκε η σύνθεση, με την οποία θεωρείται πιθανότατο ότι θα παραταχθεί η ΑΕΚ.

Δηλαδή με τερματοφύλακα τον Ανέστη, τους Πεταυράκη-Μπακάκη στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο, τους Κορδέρο-Ανάκογλου στα χαφ και την τριάδα Μπαρμπόσα-Μάνταλου-Πλατέλλα πίσω από τον Αραβίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: