Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αχόρταγα «λιοντάρια»

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις της περυσινής περιόδου στη Superliga η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σαρώνοντας με 4-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.

Αχόρταγα «λιοντάρια»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε άνετα 4-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στο -4 στην κορυφή από την Μπενφίκα, θυμίζοντας τις εμφανίσεις των «λιονταριών» στην περυσινή περίοδο που τους έφεραν στο Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνοντας πως είναι ικανά να απειλήσουν τους «αετούς» στο «κυνήγι» του τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και το μέλλον τους στην κατηγορία διαγράφεται δυσοίωνο.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ξεκίνησαν "φουριόζοι" και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Αντριέν Σίλβα στο 10’, Νάνι στο 12’, Σλιμανί στο 69’ και Καρίγιο στο 84’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Κέντριτς, Μαουρίτσιο, Σαρ, Τζόναθαν Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Ουίλιαμ Καρβάλιο (63’ Ροσέλ), Αντριέν Σίλβα, Καπέλ (71’ Καρίγιο), Σλιμανί (74’ Φρέντι Μοντέρο), Νάνι



Δείτε εδώ τη βαθμολογία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: