Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ντίνας: «Σπάσαμε μια κατάρα»

Στην κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού, που έλαβε τέλος, στα Περιβόλια αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη απέναντι στον Πλατανιά αναφέρθηκε ο Θανάσης Ντίνας.

Ντίνας: «Σπάσαμε μια κατάρα»
Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Θανάσης Ντίνας. Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του ώστε να φτάσει στο «τρίποντο», αλλά και στην κακή παράδοση που είχε μέχρι σήμερα στα Περιβόλια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το αν η νίκη επί του Πλατανιά όπως ήρθε, δείχνει χαρακτήρα στην ομάδα: «Καταφέραμε να σπάσουμε μία... κατάρα. Μάλιστα το κάναμε με ανατροπή, οπότε λόγω και του τρόπου πιστεύω οτι δείξαμε χαρακτήρα».

Για τα συνεχόμενα ματς που ακολουθούν και αν βοηθάει η νίκη αυτή στη συνέχεια: «Σίγουρα μία τέτοια νίκη βοηθάει στη συνέχεια. Δεν έχουμε όμως μέρες να χαρούμε, καθώς ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την κριτική που ασκείται στον Παναθηναϊκό: «Όταν παίζεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός περιμένεις να γίνεται κριτική. Οτι αξίζεις να παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα, δεν χρειάζεται να το δείχνεις μόνο όποτε παίζεις, αλλά και στις προπονήσεις. Εμείς ακούμε αυτή την κριτική, κάνουμε και την αυτοκριτική μας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν η φάση του γκολ που πέτυχε είναι δουλεμένη στην προπόνηση: «Ναι, είναι κάτι σαν κομπίνα που έχουμε δουλέψει. Έχουμε πει οτι αν υπάρχει ελεύθερος χώρος να το κάνουμε».

Για το αν ήθελε να στείλει την μπάλα εκεί: «Παίζει μεγάλο ρόλο πως θα πιάσεις την μπάλα. Εμένα μου ήρθε καλά και έπιασα όπως ήθελα το σουτ».
Για το γεγονός οτι φέτος σκοράρει πιο συχνά: «Φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά για όλη την ομάδα. Δεν πρέπει να μείνουμε στις περσινές επιτυχίες. Εγώ φέτος πατάω περισσότερο στην περιοχή και φτάνω πιο εύκολα στο γκολ».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Μία παίζει στην γραμμή και συγκλίνω προς τον άξονα και μία παίζω πίσω από το φορ. Μεγάλο ρόλο δεν παίζει η θέση πάνω στο χαρτί, αλλά το να βρεθείς κοντά στην φάση και να εκτελέσεις».
Για τα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός: «Εμείς χρειάζεται να κάνουμε 4-5 φάσεις για να βάλουμε γκολ, ενώ ο αντίπαλος σκοράρει μετά από 1-2 προσπάθειες. Δουλεύουμε πάνω σε αυτή και πιστεύω θα το βελτιώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: