Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Γι’ αυτό θέλαμε και πήραμε τη νίκη»

Τους τρεις λόγους (ανάμεσά τους για να την αφιερώσουν στον άτυχο Ανδρέα Νίκα) για τους οποίους η Κέρκυρα ήθελε εξ’ αρχής (και πήρε τελικά) τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Γι’ αυτό θέλαμε και πήραμε τη νίκη»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δώσαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, το σημαντικότερο ως τώρα για 3 κυρίως λόγους. Πρώτος και σημαντικότερος, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ανδρέα και την οικογένειά του. Μας έφυγε ένα παιδί και περάσαμε μια άσχημη εβδομάδα. Ο δεύτερος λόγος ήταν οι 3 βαθμοί, που ήταν ό,τι καλύτερο για να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Ο τρίτος ήταν ότι δεν είχαμε κερδίσει 42 χρόνια τον ΠΑΣ, θέλαμε να σπάσουμε την παράδοση. Μετά την Βέροια είπαμε να διορθώσουμε πράγματα, να παίζουμε πιο έξυπνα. Κλείσαμε τους χώρους, μειώσαμε τη δυναμική του ΠΑΣ μεσοεπιθετικά, τους Ίλιτς και Τσάβες. Με το ωραίο γκολ του Ζορμπά πήραμε τη νίκη και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κοιτάμε τώρα το ματς κυπέλλου και μετά τη Λιβαδειά».

Για το βασικό στοιχείο της νίκης: «Είχαμε αυτοσυγκράτηση, θέλαμε να πιέζουμε με την Βέροια άναρχα και η Βέροια μας κέρδισε. Είπαμε να μπούμε δυνατά, να προηγηθούμε, και εφόσον προηγηθήκαμε, θέλαμε τη νίκη».

Για το αν ήταν ρίσκο που γύρισε η ομάδα του πίσω από το 30' «Η ομάδα του ΠΑΣ θα ρίσκαρε, θα έπαιζε με 2 επιθετικούς, αλλά ήταν επιτακτική η ανάγκη για μας σήμερα να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης έκανε τα παιδιά να παίξουν ακόμα πιο πίσω. Ήταν ίσως ρίσκο, αλλά έχουμε τους βαθμούς σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: