Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Φαν Χάαλ: «Πώς είναι δυνατόν;»

Ούτε και ο ίδιος ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορούσε να πιστέψει πώς η Μαν. Γιουνάιτεντ βρέθηκε από το 1-3 στο 5-3 κι έχασε από τη Λέστερ.

Φαν Χάαλ: «Πώς είναι δυνατόν;»
Θα νόμιζε κανείς πως σε μια τόσο μακρά καριέρα τα έχει δει όλα ο Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά ο τρόπος που η Μαν. Γιουνάιτεντ έχασε από τη Λέστερ με 5-3 εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο.

«Είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Πώς είναι δυνατόν να χάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι; Η Λέστερ είχε αποδείξει και από προηγούμενα ματς πως έχει δυνατό χαρακτήρα. Όταν όμως είσαι μπροστά με 3-1 πρέπει να έχεις περισσότερη κατοχή, δεν επιτρέπεται να κάνεις τα λάθη που κάναμε εμείς. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, τα πάντα είναι πιθανά. Δεν θέλω να κατηγορήσω παίκτες για προσωπικά λάθη. Το βασικό μας λάθος είναι ότι δεν κρατήσαμε την μπάλα. Πετύχαμε τρία φανταστικά γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε απογοητευμένος και ταυτόχρονα εκνευρισμένος ο Ολλανδός τεχνικός.

Για την αντικατάσταση του Φαλκάο είπε πως «… δεν έγινε επειδή δεν είχε καλή απόδοση. Ήταν καλός, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στη φυσική του κατάσταση».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Τζόνι Έβανς τόνισε: «Έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο σοβαρό είναι. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις. Για την ώρα περπατά με πατερίτσες».


Leicester 5-3 Manchester United - Louis van... από beanymansports

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: