Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Βεργέτης: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης, μετά τη νίκη επί της Καλλονής.

Βεργέτης: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τη νίκη με 1-0 επί της Καλλονής, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, που στάθηκε και στην κούραση, λόγω του αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League.

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κούραση από το ταξίδι της Πέμπτης. Ανταπεξήλθαμε σε μεγάλο βαθμό στο ματς. Είχαμε 19-4 τελικές, αλλά έπρεπε να βάλουμε και άλλο γκολ για ασφάλεια. Θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε τη φάση του 86ου λεπτού. Δεν λέω κάτι για τους παίκτες μου, προσπάθησαν πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην διαχείριση του αγώνα. Μπράβο στα παιδιά, ζούμε μια καθημερινότητα πολύ βαριά. Έχουμε την ωριμότητα όμως να την διαχειριστούμε» ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας της Αρκαδίας.

Αναφερόμενος στην πρωτόγνωρη εμπειρία με τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόνισε: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσο επηρεάζει τους παίκτες η Ευρώπη. Βλέπω και από εμένα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο. Όμως, σήμερα είδα αποφασιστικότητα, είδα διάθεση να ασχοληθούν τα παιδιά με το παιχνίδι. Οι παίκτες και εγώ δεν παραβλέπουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο δρόμος για να ζήσουμε ό,τι ζούμε. Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι από παιχνίδι Ευρώπης, αλλά η συγκέντρωσή μας στο πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο έντονη».

Για τις αλλαγές της ομάδας, σχολίασε: «Θα γίνονται αλλαγές, αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά θα γίνονται συγκρατημένα. Θα γίνονται τόσες, ώστε να μην χαλάει η συνοχή της ομάδας. Σήμερα είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά θέλω μέσα από τις προπονήσεις, να μην χάνεται η συνοχή της ομάδας. Τα παιδιά που μπαίνουν πρέπει να ξέρουν τι θέλουμε. Ο Μπαντιμπανγκά είχε έναν πόνο στον δικέφαλο και είπαμε να βγει αλλαγή για να μην έχουμε προβλήματα. Ο Σανκαρέ έκανε ένα διώξιμο και πόνεσε στο γόνατο. Θα δούμε αν έχει διάταση πλαγίου συνδέσμου, θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Τέλος, για το αν ο Αστέρας έχει το βάθος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League, απάντησε: «Θεωρώ πως στις περισσότερες θέσεις έχουμε το βάθος. Στα 9/11 έχουμε το βάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: