Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Παναιτωλικός δεν θα παίξει μόνο άμυνα»

Ο Χουσείν Μουμίν είναι ένας από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να αναλύσει τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος, πλέον, μέσος της Λαμίας έχει πάρει «μυρωδιά» τόσο από τα αποδυτήρια του Δικεφάλου, όσο και της ομάδας του Αγρινίου, γι' αυτό και του ζητήσαμε να μας καταθέσει την αποψή του για την σημερινή κόντρα με την οποία θα κλείσει η 4η αγωνιστική της Superleague.

Στον ΠΑΟΚ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα, έχοντας τρεις συμμετοχές με τον Δικέφαλο την σεζόν 2005-06, 18 παρουσίες την επόμενη περίοδο και άλλες επτά στο πρώτο μισό της σεζόν 2006-07, πριν μετακινηθεί στον Πανσερραϊκό. Εκεί έμεινε για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια μετακόμισε στον Παναιτωλικό της Γ’ Εθνικής! Επαιξε στην ομάδα του Αγρινίου για έξι σεζόν, μετρώντας συνολικά 136 παρουσίες και στις τρεις πρώτες Εθνικές κατηγορίες.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ δυνατή έδρα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Οσον αφορά το τακτικό κομμάτι, περιμένω πολύ ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό ματς, που, ίσως, να οδηγήσει σε πολλά γκολ», είπε αρχικά στη «Μ» ο Μουμίν και συνέχισε: «Ο Παναιτωλικός δεν θα κάνει σε καμία περίπτωση μόνο άμυνα, γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Θα γίνει θεαματικός αγώνας, θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Αναμένω ανοιχτό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός θα παίξει για να κερδίσει και από την άλλη, όπως είναι φυσιολογικό, και ο ΠΑΟΚ σαν μεγάλη ομάδα θα πάει στο Αγρίνιο μόνο για τη νίκη».

Ο 27χρονος μέσος τόνισε πως: «Γνωρίζω και τον προπονητή του Παναιτωλικού και τον αέρα που δίνει στην ομάδα η έδρα. Απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες έχει παίξει επιθετικά και αυτό θα κάνει και σήμερα».

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που, ίσως, να κάνουν την διαφορά, σχολίασε: «Από τον ΠΑΟΚ είναι σε μεγάλη φόρμα ο Κλάους, μπορεί με κάποιο προσωπικό γκολ ή να τελειώσει το ματς ή να το φέρει προς την ομάδα του. Εχει δείξει με την παρουσία του στο ξεκίνημα της σεζόν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την πλευρά του Παναιτωλικού, ο Θεοδωρίδης είναι τρομερός παίκτης, εκτελεί τρομερά τις στημένες φάσεις και έχει τις δυνατότητες για να ξεχωρίσει και να ηγηθεί της προσπάθειας του Παναιτωλικού. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες. Όμως… μπάλα είναι. Εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι θα το κερδίσει όποια ομάδα θα είναι πιο δυνατή στις προσωπικές μονομαχίες και θα έχει περισσότερο πάθος στο γήπεδο. Πιστεύω, δηλαδή, ότι θα κριθεί από την συνολική παρουσία των δύο ομάδων και όχι, τόσο, από την ατομική απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών» , ενώ καταλήγοντας για τον Μάκη Χάβο ανέφερε: «Εχει καταφέρει να ανεβάσει τον Παναιτωλικό κατηγορία. Είναι ένας προπονητής που έχει φιλοδοξίες, έχει κάνει καλή πορεία και δουλεύει πολύ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: