Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Απ’ τα (Υ)ψηλά στα χαμηλά ο Άρης…!

Την σκληρή πραγματικότητα της Γ’ Εθνικής συνειδητοποίησε ο Άρης που με δυο πέναλτι του Υψηλού κι ένα γκολ του Προβατίδη ηττήθηκε 3-0 απ’ τον Καμπανιακό. Με 10 παίκτες απ’ το 21’ οι «κιτρινόμαυροι».

Απ’ τα (Υ)ψηλά στα χαμηλά ο Άρης…
Μια πραγματικότητα διαφορετική απ’ αυτή που έχει συνηθίσει γνώρισε σήμερα ο Άρης, μαζί με την πρώτη του ήττα στην Γ’ Εθνική, αφού ο Καμπανιακός ήταν αυτός που έφυγε νικητής απ’ το Καυτατζόγλειο επικρατώντας 3-0 στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπροστά σε 2000 φίλους του Άρη, που έδωσαν δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να δείξουν ό,τι πρέπει, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν το… σκληρό πρόσωπο της κατηγορίας.

Από την άλλη, ο Καμπανιακός εκμεταλλεύτηκε άψογα τα αμυντικά λάθη του Άρη, κέρδισε δύο πέναλτι και με εκτελεστή τον Υψηλό πήρε το πάνω χέρι στο ματς.

Στο 21’ ήρθε το «σοκ» για τον Άρη, όταν ο Καρατζιοβάλης έκοψε παίκτη του Καμπανιακού και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Μπαϊμάκη να παίρνει τη θέση του και τον Υψηλό να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε.

Στο δεύτερο μισό του ματς, ο Άρης έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Μετά από παράβαση του Γκόλια ο διαιτητής υπέδειξε δεύτερο πέναλτι, με τον Υψηλό να ευστοχεί ξανά και να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως τα συνεχόμενα λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή δεν του επέτρεψαν να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κηπουρού, ενώ ο ρυθμός είχε πια χαλάσει.

Το ματς ισορρόπησε στο 69’ όταν ο Παπαζής του Καμπανιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως αυτό δεν τους σταμάτησε απ’ το 3-0, με τον Προβατίδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ του ματς.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (λ.τ. 38’ Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64’ Χιντασέλι), Ρένια (21’ Μπαϊμάκης)

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70’ Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: