Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιόλης: «Είναι εμφανείς οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ»

Ως «μαέστρος» στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ λειτουργεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν πέρσι την ομάδα και τη φετινή εικόνα που βγάζουν οι παίκτες με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Τζιόλης: «Είναι εμφανείς οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ»
Για το νέο αγωνιστικά και ηλικιακά ΠΑΟΚ που χτίζεται αυτή την εποχή, για τους αγώνες με Ντιναμό Μίνσκ και Παναιτωλικό, αλλά και για τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα του εντός κι εκτός γηπέδων μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στο «ασπρόμαυρο» κανάλι στο YouTube.

Ο διεθνής μέσος επέστρεψε στην Τούμπα, πήρε και πάλι άμεσα τη φανέλα του βασικού από τον Αγγελο Αναστασιάδη και κατευθύνει τη μεσαία γραμμή της ομάδας όντας ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές σε τρεξίματα και μεταβιβάσεις.

«Ξεκινήσαμε με το δεξί την πορεία μας στους ομίλους του Europa League, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μας έκανε όλους χαρούμενους. Σίγουρα όταν η ομάδα βάζει έξι γκολ, η προσοχή όλων επικεντρώνεται στους επιθετικούς, αλλά εγώ από την πλευρά του μου κάνω ό,τι κάνω πάντα και τη δουλειά που μου ζητείται», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος χαφ και πρόσθεσε: «Σα χαρακτήρας είμαι ήρεμος. Στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και έξω από το γήπεδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έλειψε αρκετά από τη μεσαία γραμμή της ομάδας, λέγοντας: «Σίγουρα όταν εκτιμούν τη δουλειά σου, αυτό σε χαροποιεί και μου αρέσει αυτό. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν λείπω ή βοηθάω την ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ο κόσμος βλέπει ότι κάνω το καλύτερο μπορώ».

Καταλήγοντας, ο Τζιόλης μίλησε για το αρκετά νεανικό αγωνιστικά ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι εμφανές. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά, έχουν φύγει αρκετοί παίκτες. Είναι μία νεαρή σε ηλικία ομάδα. Έχει θετικά και αρνητικά. Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται χρόνο για να δέσουν με τους πιο παλιούς και θα υστερήσουν σε εμπειρία ή διαχείρισης παιχνιδιών. Ελπίζουμε να εξαλείψουμε αυτά, και να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό, την άγνοια κινδύνου και να μπορέσουμε να βασιστούμε πάνω σε αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: