Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος καλό, όλα καλά!!

Πρυτάνευε η λογική στον Άρη και δεν τινάχθηκαν όλα στον… αέρα! Λύθηκε η παρεξήγηση του Γιώργου Γαλανού με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη (που είχε παραιτηθεί), με τον πρώτο να βγάζει δήλωση-μεταμέλειας.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Ο Γιώργος Γαλανός -με πρωτοβουλία του οποίου αποκτήθηκε ο 36χρονος στόπερ- είχε ραντεβού με τον 46χρονο κόουτς, όπου ουσιαστικά αντιλήφθηκε το «λάθος» του και με αμοιβαίες υποχωρήσεις, δόθηκε αίσιο τέλος σε μια νέα περιπέτεια που είχαν μπει οι Θεσσαλονικείς.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και απ’ την προσωπική δήλωση που εξέδωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο μόνος υπεύθυνος για τη στελέχωση του ρόστερ είναι ο προπονητής… φωτογραφίζοντας πως οι δύο άνδρες έλυσαν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και συνεχίζουν μαζί για το καλό του Άρη (ελπίζοντας πως αυτό θα γίνει σε... στέρεες βάσεις)!

Η προσωπική δήλωση του Γιώργου Γαλανού: «Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι στην ομάδα μας -μετά από πολλά χρόνια- είναι επακριβώς προσδιορισμένοι οι ρόλοι προέδρου, προπονητή και των στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος γενικότερα. Η στελέχωση της ομάδας είναι ευθύνη του προπονητή και κανενός άλλου».

Αυτό που ουσιαστικά μένει να φανεί είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σπύρο Γόγολο. Κατά πόσο δηλαδή ο Καλαϊτζίδης εμμένει στην αρνητική εισήγηση για την απόκτησή του ή αν θα βάλει... νερό στο κρασί του και θα ενταχθεί ο παίκτης στο ρόστερ. Την Παρασκευή, μάλιστα, όπως βγήκε απ' τη σημερινή σύσκεψη του Ερασιτέχνη, αναμένεται να υπογραφεί το περιβόητο μνημόνιο ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον Γιώργο Γαλανό που... τρέχει την ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: