Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Με Σλότερ και... Θριτ ο Παναθηναϊκός!

Με… έξτρα παίκτη πάει Λιθουανία ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή είναι ο Τζάρβις Θριτ (του Πανιωνίου) που βοηθάει στις προπονήσεις, όπως και ο Σλότερ που τέθηκε στη διάθεση του Ιβάνοβιτς. Τέσσερις έξω.

Με Σλότερ και... Θριτ ο Παναθηναϊκός

Ο Αμερικανός άσος (ύψους 1,93) που ανήκει στον Πανιώνιο (παραμένει αβέβαιο το μέλλον του μετά τις τελευταίες εξελίξεις) θα φορέσει την πράσινη φανέλα και μακριά απ’ το ΟΑΚΑ, καθώς ο Μαυροβούνιος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό τουρνουά στο Κάουνας (στο πλαίσιο του εορτασμού των 70ων γενεθλίων της Ζαλγκίρις).

Οι πράσινοι θα πετάξουν το πρωί της Παρασκευής (06:30) απ’ το Ελευθέριος Βενιζέλος και ανάμεσα στους παίκτες βρίσκεται και ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα, αφού οι ενοχλήσεις που ένιωσε χθες δεν ήταν κάτι σημαντικό, ενώ για Λιθουανία θα ταξιδέψει και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που ταλαιπωρήθηκε από πυρετό το προηγούμενο διάστημα.

Στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Μαυροκεφαλίδης, Φώτσης, Νέλσον και Λούντζης. Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τους οικοδεσπότες, ενώ την Κυριακή θα παίξουν με έναν εκ των Γαλατάσαραϊ-Λοκομοτίβ Κουμπάν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: