Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Όσο «ζει», ελπίζει…!

Ο Ηλίας Λιανός φέρεται να εξασφάλισε την εγγυητική και θα την προσκομίσει στην ΕΕΑ μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο ελπίζοντας να «σώσει» τον Πανιώνιο.

Όσο «ζει», ελπίζει…
Το σίριαλ συνεχίζεται… Μπορεί η προθεσμία για την υποβολή φακέλων των ΚΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξέπνευσε τη Δευτέρα και ο Πανιώνιος να μην έλαβε πιστοποιητικό, αλλά ο ισχυρός του συλλόγου, Ηλίας Λιανός, φαίνεται πως δεν έχει καταθέσει τα όπλα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ φέρεται να εξασφάλισε την εγγυητική επιταγή των 100.000 ευρώ που απαιτείτο και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία του φακέλου (ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, διαρθρωμένο ΔΣ κλπ.) σκοπεύει να την καταθέσει αυτοπροσώπως στην ΕΕΑ ελπίζοντας πως έτσι θα εξασφαλίσει η ομάδα του θέση στην Α1.

Οι πιθανότητες εξακολουθούν να είναι λίγες για τους «κυανέρυθρους», από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ επί της ουσίας κίνησε τις διαδικασίες αντικατάστασης Πανιωνίου ζητώντας από την ΕΟΚ την επικυρωμένη βαθμολογία της περσινής Α2, που δείχνει πως ως πρώτη επιλαχούσα η Καβάλα έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει τους Νεοσμυρνιώτες στην Α1. Όμως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η Καβάλα δεν έχει πάρει εντολή από τον ΕΣΑΚΕ για να προχωρήσει στην κατάθεση φακέλου στην ΕΕΑ και να ετοιμάζεται για τη μεγάλη κατηγορία.

Οι άνθρωποι της Καβάλας έχουν κάνει μια προεργασία, έχουν συμφωνήσει με ξένους, αλλά περιμένουν το σχετικό σήμα από τον ΕΣΑΚΕ. Αν το πάρουν, τότε είναι δεδομένο πως θα ζητήσουν παράταση λίγων ημερών και αναβολή των πρώτων αγώνων τους για την Α1, αφού δεν θα τους έχει δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να βρεθούν από την Α2 στη μεγάλη κατηγορία. Αν τελικά «σωθεί» ο Πανιώνιος, τότε θα πρέπει να περιμένουμε αντιδράσεις τόσο από την πλευρά της Καβάλας, όσο και από τον Ιωνικό Νικαίας που με αυτό το… ντόμινο περίμενε να βρεθεί στην Α2. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: