Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι.. Ελβετοί επενδυτές, με τον Κοσοβάρο πρόεδρο!!

Ο ΑΣ Άρης χαρακτήρισε ως «μη έγκυρη» την πρόταση Ελβετών και όπως φαίνεται έχει δίκιο, διότι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρείας είναι Κοσοβάρος, που παράγει… ισοτονικό ποτό.

Οι.. Ελβετοί επενδυτές, με τον Κοσοβάρο πρόεδρο
Όσοι φίλοι του Άρη έκαναν όνειρα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας του από Ελβετία μεριά, μάλλον θα πρέπει να κρατάνε μικρό… καλάθι.

inner

Η «SAFIMM INVESTISSEMENTS SA» διοικείται από Κοσοβάρο πρόεδρο, που έχει δηλώσει ως τόπο διαμονής την Γενεύη και παράγει το ισοτονικό ποτό «Miami Beach Energy Drink». Πάντως, ο Ερασιτέχνης έδειξε με την επίσημη τοποθέτηση του ότι δεν ελπίζει σε κάτι... καλό.

inner

Η επιστολή της συγκεκριμένης εταιρείας προς τον ΑΣ Άρη αναφέρει:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σας γνωστοποιούμε την πρόθεσή μας να αναλάβουμε το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Άρη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15.

Ο βασικός μας στόχος είναι η φυσιολογική λειτουργία της ομάδας και των οικονομικών της, ώστε με την άμεση πρόοδο να επιτευχθεί η συμμετοχή της στην Football League της περιόδου 2015-16. Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για μακροπρόθεσμη εμπλοκή με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και θα θέλουμε απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης, όπως ορίζει ο ελληνικός νόμος, όταν αυτή συσταθεί.

Η εταιρείας μας είναι εμπορική και στο πλαίσιο της εισαγωγής των προϊόντων μας στην ελληνική αγορά, θεωρούμε την εμπλοκή μας με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ωφέλιμη.

Παρακαλούμε, πληροφορήστε μας για τις απαιτήσεις ας σε σχέση με αυτή τη συνεργασία.

Περιμένουμε την απάντησή σας με την ελπίδα μιας ειλικρινούς συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: