Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόεδρος ο Οικονόμου, ενδιαφέρον από Ελβετούς!!

Ο Τάσος Οικονόμου είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρη. Πρόταση από ελβετική εταιρεία για την ΠΑΕ. «Καμία η εγκυρότητα της», υποστηρίζει ο Ερασιτέχνης, που θα έχει σήμερα ραντεβού με τον Γαλανό.

Πρόεδρος ο Οικονόμου, ενδιαφέρον από Ελβετούς
Εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Άρη και πρόκειται για τον Τάσο Οικονόμου, που θα διαδεχθεί τον Χάρη Παπαγεωργίου, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή στην συνεδρίαση της Πέμπτης.

Ωστόσο, δεν εγκρίθηκε αυτή του Όμηρου Φωτιάδη, ο οποίος μετά από πιέσεις δέχθηκε, πείστηκε να παραμείνει. Συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό θα έχει την Παρασκευή (26/9) ο Ερασιτέχνης και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν τους όρους που θα διέπουν την συνεργασία τους. Το λεγόμενο μνημόνιο, για το οποίο «συγκρούστηκε» ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Επιπλέον, έφθασε μέσω εγγράφου πρόταση στα γραφεία του Ερασιτέχνη από ελβετική εταιρεία που εκφράζει το ενδιαφέρον της για αγορά του Άρη. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν πείθει τον ΑΣ, καθώς στην ανακοίνωση του αναφέρει πως δεν είναι έγκυρη. Πρόκειται για την «SAFIMM INVESTISSEMENTS SA», που εμπορεύεται μεταξύ άλλων ενεργειακό ποτό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

-Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χάρη Παπαγεωργίου.

-Πραγματοποιήθηκε εσωτερική αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίστηκε Πρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας ο κ. Σάββας Αναστασίου και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιπροέδρου κ. Όμηρου Φωτιάδη, ο οποίος και δέχτηκε να παραμείνει.

-Για αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου ορίστηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργου Γαλανού στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

-Παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο έγγραφο προς συζήτηση το οποίο δεν είχε στοιχεία επικοινωνίας και καμία εγκυρότητα προερχόμενο από την Γενεύη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: