Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν τελείωσε τίποτα»

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την εκτός έδρας ήττα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Δεν τελείωσε τίποτα»
Σύνθημα ανασύνταξης στην Κέρκυρα έστειλε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο τεχνικός των «Φαιάκων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η υπόθεση πρόκρισης παραμένει ανοιχτή, ενώ πλέον το βάρος πέφτει και πάλι στις υποχρεώσεις για τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ΠΑΣ. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, μείναμε πίσω στο σκορ, ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ και μπορούσε να διευρύνει το σκορ, όπως και στις αρχές της επανάληψης θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε σκοπιμότητα στο παιχνίδι μας, παίξαμε ανοιχτά, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά το γκολ του ΠΑΣ, αλλάξαμε σχηματισμό. Στο β' ημίχρονο θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερη έκταση το σκορ, αλλά θα μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε στη φάση με τον Χαβίτο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, αρκετοί είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής. Έχουμε 2 μέρες λιγότερη ξεκούραση από τον Λεβαδειακό και γι' αυτό θα έλεγα έμεινα ικανοποιημένος εν μέρει από την προσπάθεια των παικτών μου. Πάμε για το πρωτάθλημα τώρα, δεν τελείωσε κάτι για την πρόκριση όμως, που είναι κι αυτός ένας στόχος που μας ενδιαφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: