Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

«Καθάρισαν» Αϊντχόφεν, Τβέντε!

Με σχετική άνεση προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο του ολλανδικού Κυπέλλου Αϊντχόφεν κα Τβέντε την Πέμπτη, μην ακολουθώντας το πάθημα της Φέγενορντ την Τετάρτη στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

«Καθάρισαν» Αϊντχόφεν, Τβέντε
Αϊντχόφεν και Τβέντε επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκαν την Πέμπτη στον τρίτο γύρο του ολλανδικού Κυπέλλου, διεκδικώντας και την κατάκτηση του τροπαίου στη συνέχεια. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League νίκησε 2-0 την Ουτρέχτη στο «Φίλιπς Στάντιον», στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου, έχοντας, ουσιαστικά, «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο 20λεπτο, χάρη στο γκολ του Βίλεμς στο 2’ και το αυτογκόλ του Κορτιέ στο 18', πηγαίνοντας με διαφορετική ψυχολογία για τα επόμενα ματς και την αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε ένα μήνα.


Η σύνθεση της PSV: Πάσβιρ, Αρίας, Μπρούμα, Ισιματ, Βίλεμς (46' Μπρένετ), Χέντριξ, Μάχερ, Ριτσμάγερ, Νάρσινγκ, Λοκάντια (69' Βαϊνάλντουμ), Τζόζεφσουν (86' Φλόετ)


Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια του 2010 «πέρασε» με 3-1 από την έδρα της Ατσίλε της δεύτερης κατηγορίας και έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μόχταρ στο 11’ και Κασταϊνιος στο 13’ και το 66’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: