Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πριμ… αυτοπεποίθησης!

Οι συζητήσεις για τον εσωτερικό κανονισμό της ΑΕΚ μαρτυρούν την πίστη που υπάρχει στην ομάδα για μια εξαιρετική σεζόν σε Football League και Κύπελλο.

Πριμ… αυτοπεποίθησης
Μπορεί η άνοδος στη Super League να αποτελεί κάτι σαν αυτονόητο καθήκον για την ΑΕΚ και να μη χρειάζεται ειδική… επιβράβευση, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους παίκτες της ομάδας να κοιτούν ψηλότερα. Αυτό αποδεικνύεται και από τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους, αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την υπογραφή του εσωτερικού κανονισμού που θα υπογραφεί προσεχώς, μετά και από νέα συνάντηση που θα γίνει.

Φυσικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν αξιώνουν επιβράβευση για την εξασφάλιση της ανόδου ή την κατάκτηση της πρωτιάς στη Football League. Όμως μίλησαν για το ενδεχόμενο να μπουν κάποια πριμ επίτευξης στόχων, όπως το να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι ή με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Επίσης οι φιλοδοξίες στο Κύπελλο αποτυπώνονται στο ότι συζήτησαν να υπάρχουν πριμ για προκρίσεις ανά φάση στο Κύπελλο, προβλέποντας και πριμ μέχρι και για πιθανή συμμετοχή στον τελικό ή κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά ο εσωτερικός κανονισμός δεν προβλέπει μόνο πριμ, αλλά και ποινές για πειθαρχικά παραπτώματα αναφέροντας ρητά τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών και τις τιμωρίες που προβλέπονται για κάθε… παραστράτημά τους. Στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι αρχηγοί της ΑΕΚ, Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου και Ρόβας, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις κι εν συνεχεία θα υπογραφεί ο εσωτερικός κανονισμός.

Μέσα ο Ιβάν, έξω ο Σοϊλέδης

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς άφησε πίσω του τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε χθες κανονικά και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με τη Λαμία. Αντίθετα, ο Άρης Σοϊλέδης αποχώρησε από το χθεσινό πρόγραμμα με ένα σφίξιμο και σήμερα θα επανεξεταστεί. Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ έχει ταλαιπωρηθεί από την αρχή της προετοιμασίας από μυϊκά προβλήματα είναι ένα θέμα που χρειάζεται προσοχή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: