Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σε καλό δρόμο του Μίτσελ!!

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός… Η ανανέωση της συνεργασίας του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. Το «σφιχτό» ροτέισον στην τριάδα ματς.

Σε καλό δρόμο του Μίτσελ
Ο Μίτσελ έβγαλε από μόνος του την είδηση στη συνάντηση που είχε χθες με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του κατ’ αρχήν για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2016) και δήλωσε ξεκάθαρα πως θα ήθελε να παραμείνει.

Και φυσικά η αποκάλυψη που έκανε δεν είναι τυχαία. Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» είναι πράγματι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σύντομα ανακοινώσεις. Μπορεί οι προπονητές να κρίνονται συνήθως στο τέλος της σεζόν, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει αμφιβολίες για τον Μίτσελ. Είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του, τις επιλογές του, το κοουτσάρισμά του, αλλά και τη συμπεριφορά του αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στα εξαιρετικά αποτελέσματα στο Champions League, την αντιμετώπιση των αποχωρήσεων σημαντικών παικτών χωρίς γκρίνια αλλά με σωστές επιλογές αντικαταστατών, αλλά και το καλό κλίμα που έχει ο ίδιος βοηθήσει να υπάρχει στην ομάδα. Ομοίως και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες εργασίας, τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν παρεμβαίνει στο έργο του, αλλά φυσικά και την παραμονή του στην Ελλάδα που έχει αγαπήσει.

Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εφόσον ερχόταν μια πρόταση για τον Μίτσελ από μεγάλο σύλλογο κορυφαίου πρωταθλήματος (ειδικά αν πρόκειται για την αγαπημένη του Ρεάλ), καθώς είναι δεδομένο πως μαζί με τις μετοχές παικτών ανεβαίνουν και εκείνες του προπονητή λόγω της πορείας και των αποτελεσμάτων της ομάδας. Ωστόσο στην παρούσα φάση και αφήνοντας στην άκρη υποθετικά σενάρια, ο Μίτσελ δεν έχει λόγο να μη δεσμευτεί με τον Ολυμπιακό που τον καλύπτει σε όλα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: