Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Χτυπούν την πόρτα!

Στιλ και Μπαϊράμι διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού μετά την καλή τους παρουσία στο Κύπελλο. Ποσό-ρεκόρ από την «Συμμαχία». Επιστολή στη Δούρου εν όψει για το γήπεδο.

Χτυπούν την πόρτα
Η εικόνα του Παναθηναϊκού και η εμφάνιση ορισμένων παικτών που μέχρι τώρα δεν είχαν για διαφορετικούς λόγους πολύ χρόνο συμμετοχής έπεισαν τον Γιάννη Αναστασίου πως μπορεί να ποντάρει σε περισσότερους ποδοσφαιριστές και να μεγαλώσει το ροτέισον.

Έτσι δεν θα είναι έκπληξη να διατηρηθούν στο βασικό σχήμα οι Λουκ Στιλ και Εμίρ Μπαϊράμι τουλάχιστον για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο (16:00). Ο μεν Άγγλος γκολκίπερ έκανε ενθαρρυντικό ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και με εξαίρεση μία κακή έξοδο ενέπνευσε εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν έχοντας και 1-2 πολύ καλές επεμβάσεις. Πιθανώς ο Γιάννης Αναστασίου να μην περιμένει μέχρι το επόμενο ματς Κυπέλλου, στα τέλη Οκτωβρίου, για να τον χρησιμοποιήσει, αλλά να το κάνει νωρίτερα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μπαϊράμι. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει καθημερινά να πατά και καλύτερα. Πιθανώς το πρόβλημα στη μέση του να μην τον εγκαταλείψει ολοκληρωτικά ποτέ, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος, ωστόσο πλέον γυμνάζεται και αγωνίζεται χωρίς ενοχλήσεις και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την αναμφισβήτητη ποιότητά του. Το θέλει και ο ίδιος πολύ, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα, πάντως, για τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου θα φανούν από σήμερα. Χθες ήταν μέρα ρεπό, καθώς ακολουθεί ένα δεκαήμερο-«φωτιά» με αγώνες κόντρα σε Νίκη στη Λεωφόρο, Εστορίλ στην Πορτογαλία και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πριν τη διακοπή. Για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής εκτός είναι σίγουρα οι Μέντες, Μπεργκ και Σπυρόπουλος, με τον πρώτο όμως να υπολογίζεται κανονικά για τα δύο επόμενα. Διαθέσιμοι είναι και οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που πήραν ανάσες στο Κύπελλο.

Ποσό-ρεκόρ από τη «Συμμαχία»

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα για τη σεζόν 2014/15 το ποσό των 2.648.731 ευρώ από 7.927 μέλη. Παρότι ο αριθμός των μελών είναι μικρότερος από προηγούμενες σεζόν, το ποσό είναι μεγαλύτερο από ποτέ και αυτό οφείλεται και σε «ενέσεις» του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Κοινή επιστολή στη Δούρου

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να αντιδράσουν από κοινού για το θέμα της Λεωφόρου και για το μπλοκάρισμα των χρημάτων της περιφέρειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα στείλουν κοινή επιστολή στην περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, και ανάλογα με την απάντηση που θα λάβουν θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις που δεν αποκλείεται να είναι πιο δυναμικές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: