Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Fans Man of the Match o Ρόμπερτ Μακ!!

fans-man-on-the-match-mak1
Καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό ψηφίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ.
Αναλυτικά ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ταχύς, εκρηκτικός και με την τακτική παιδεία να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει με τη μπάλα, ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ο ποδοσφαιριστής που με τις ενέργειές του έκρινε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Η δική σας επιλογή για το βραβείο Fans Man of the Match για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της Super League.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός κέρδισε το πέναλτι από τον Κουτρομάνο και το μετέτρεψε, ενώ λίγο αργότερα αναστάτωσε και πάλι την άμυνα του Παναιτωλικού στρώνοντας τη μπάλα για το σουτ του Κλάους το οποίο απέκρουσε ο Μπρακάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο με τις γνωστές του κούρσες έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όταν στο 52’ έπειτα από μία ακόμα κούρσα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο, ενώ στο 57’ βρήκε στόχο, ωστόσο υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο δημοψήφισμα του paokfc.gr ο Μακ συγκέντρωσε το 36% των προτιμήσεών σας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τονΓιώργο Κατσικά (24%) ο οποίος έσωσε τον ΠΑΟΚ από την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό και στην τρίτη τον ακούραστο Εργκούς Κάτσε (17%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: