Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το αουτσάιντερ δεν αστειεύεται!!

Τα Χανιά έκαναν την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, καθώς νίκησαν τον Παναιτωλικό 1-0 και… συγκατοικούν στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ολυμπιακού Βόλου.

Το αουτσάιντερ δεν αστειεύεται!
Η πρώτη νίκη ομάδας από τη Football League στους ομίλους του φετινού Κυπέλλου είναι γεγονός. Τα Χανιά νίκησαν με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του όγδοου ομίλου και… έπιασαν τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του γκρουπ, μετά το 1-0 των "πράσινων" κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε την κατοχή, αλλά δίχως να έχει ουσιαστικές ευκαιρίες στην εστία του αντιπάλου και στο δεύτερο ημίχρονο το «πλήρωσε», με τον Πάγκαλο στο 51΄να πιάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, με τους Πάγκαλο και Κρητικό να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες σε μια άμυνα που την έκαναν ότι ήθελαν, αλλά να μην καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Η καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού χάθηκε στο 62΄με τον Μορένο και όσο το ματς πλησίαζε προς τη λήξη του, οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν ουσιαστικά, παρόλο που είχαν κάποιες για να ισοφαρήσουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Άλβες (58' Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Μήλιος (58' Φωτάκης), Μαρτίνες, Κόρμπος (73' Βασιλείου), Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος

ΑΟ Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Κοντεών, Καραγιάννης (85' Εσόνο), Κρητικός (87' Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Καραλής (61' Καμινιώτης), Γκότοβος


Η βαθμολογία:

Παναθηναϊκός 3
Χανιά 3
Παναιτωλικός 0
Ολυμπιακός Βόλου 0

Αναλυτικά, η πρώτη αγωνιστική:

Τετάρτη (24/9)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 0-1
(17΄Ατζαγκούν)

Πέμπτη (24/9)

Παναιτωλικός- ΑΟ Χανιά 0-1
(51' Πάγκαλος)

Η επόμενη (δεύτερη) αγωνιστική:

Κυριακή (28/9)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (17:00)
ΑΟ Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: