Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Πολύ άσχημη μέρα για όλους μας»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση και ήττα του ΠΑΟΚ απ’ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Κλώτσησαν την ευκαιρία τους, δεν σκοτώνω κανέναν», πρόσθεσε.

Αναστασιάδης: «Πολύ άσχημη μέρα για όλους μας»


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης:

Για τον αγώνα: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά που έπαιξε με δύναμη και αποφασιστικότητα. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Ψηλώσαμε, δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας στις φάσεις. Είναι πολύ άσχημη μέρα για όλους μας, ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα. Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις αυτά που απαιτούνται. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έγινε τίποτα. Θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια».

Αν αναθεωρεί την άποψή του για κάποιους παίκτες: «Ούτε σκοτώνω κανένα, ούτε υπερθεματίζω κάποιους. Κλότσησαν την ευκαιρία σήμερα, να αποδείξουν ότι μπορούν και πρέπει να παίζουν. Ελπίζω να βρουν και άλλη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Στεναχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη κατάσταση, ούτε καν σε προπόνηση».

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω κάτι: Χθες μου έφερε κάποιος και διάβασα ένα σχόλιο που έγραψε ο κ. Ζαΐρης. Θα είδατε λοιπόν ότι απαξιώνω τους δημοσιογράφους, επειδή είπα τη λέξη καραγκιοζιλίκια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ποτέ δεν έχω πρόθεση να μειώσω κανέναν. Αν γίνει πάνω σε μία στιγμή εκνευρισμού, δε σημαίνει ότι απαξιώνω κάποιον. Ούτε το εννοούσα ούτε σκέφτηκα να σας απαξιώσω. Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Αυτά που έγραψε δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα τη δική μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: