Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

«Είχαμε την υπεροχή και νικήσαμε»

Δίκαιη χαρακτήρισε -βάσει της εικόνας των δύο ομάδων- τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας ο Γιάννης Πετράκης που μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και την πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου.

«Είχαμε την υπεροχή και νικήσαμε»
Εμφανώς ικανοποιημένος απ' την εικόνα των παικτών του και -κυρίως- απ' τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης που μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις στο κύπελλο. Θέλουμε για δύο λόγους να έχουμε μια διάκριση στο θεσμό αυτό, ο πρώτος λόγος είναι γιατί θα αναβαθμίσουμε την εικόνα της ομάδας και δεύτερον γιατί παίρνουν χρόνο παίκτες πολύ καλοί που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να παίξουν στο πρωτάθλημα.

Για μας ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό το σημερινό. Στο δικό μας όμιλο υπάρχουν 3 ομάδες Σουπερ Λιγκ και από την πρώτη στιγμή στο μυαλό μας βάλαμε το ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό ματς με την Κέρκυρα.

Στο α' ημίχρονο ήταν πολύ καλή η ομάδα, πετύχαμε το γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες και η εικόνα μας ήταν καλή. Στο β' μέρος είχαμε 6 παιδιά που δεν έχουν ρυθμό και αυτό φάνηκε. Ο Μανιάς για παράδειγμα δεν έχει παίξει ούτε φιλικό από τον Μάρτιο. Θα ρωτήσει κανείς, γιατί δεν γίνεται αλλαγή, αφού είναι κουρασμένος, θα σας απαντήσω γιατί ο Μανιάς στις στημένες φάσεις μας δίνει βοήθεια έστω και κουρασμένος. Χάσαμε το ρυθμό μας στην επανάληψη, δώσαμε εσκεμμένα χώρο στον αντίπαλο, αλλά και πάλι τις καλές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Στη συνολική αποτίμηση, η υπεροχή γέρνει προς την πλευρά μας. Ήταν δίκαιη η νίκη μας».


Για το αν αισθάνεται χαρούμενος από το αποτέλεσμα ή προβληματισμένος από τις πολλές κλασικές ευκαιρίες της ομάδας του, απάντησε: «Με χαροποιεί η εμφάνιση σήμερα. Να ξέρετε ότι ένας αγώνας κρίνεται από τα γκολ που καθορίζουν το σκορ και δεύτερον από τις ευκαιρίες. Το πόσες ευκαιρίες είχαμε θα το αναδείξετε κι εσείς στα στατιστικά σας. Θα ήταν πρόβλημα αν δεν κάναμε ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: