Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

«Θα βοηθήσει και θα βοηθήσουμε τον Σα Πίντο»

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Σα Πίντο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Νάστος.

«Θα βοηθήσει και θα βοηθήσουμε τον Σα Πίντο»
Στο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος άπαντες στον Ατρόμητο.

Ο Βαγγέλης Νάστος, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στο Περιστέρι απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, τόνισε πως η ηρεμία είναι ο βασικός παράγοντας που χρειάζεται ο Ατρόμητος για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ στάθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Όταν φεύγει ένας προπονητής είναι δύσκολο για τους παίκτες αλλά στο ποδόσφαιρο ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Δεν κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, φταίμε και εμείς αλλά ελπίζω με τον νέο προπονητή να μας βοηθήσει και αυτός και να τον βοηθήσουμε και εμείς.

Μετά από τα τελευταία δύο στραβοπατήματα ακούγονται πολλά. Ο νέος τεχνικός θα δει το τι μας λείπει και στόχος όλων είναι να πάει καλά η ομάδα. Οπότε το ξαναλέω να μας βοηθήσει, να τον βοηθήσουμε και να πάμε καλά.

Παίζουμε με τον πρωταθλητή, είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και μόνος στόχος είναι η νίκη.

Η ομάδα έχει ποιότητα και ταλέντο, μας λείπει λίγο η ηρεμία λόγω των αποτελεσμάτων και ελπίζω το Σάββατο να είμαστε όλοι καλά και με τον νέο προπονητή να λειτουργήσουν όλα καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: