Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ!!

Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή της στην Α1 ήταν θετικό. Εξίσου θετικό ήταν και ένα άλλο στοιχείο.

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ!
Η παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Γλυφάδας και αυτό αποτελεί χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση ώστε το στοίχημα να κερδηθεί.
Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης
 
Την περσινή αγωνιστική σεζόν η «Ενωση» με τις εμφανίσεις της, έφερε τους φιλάθλους της πίσω και το κλειστό της Ζωφριάς γέμισε. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τι εννοώ; Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ως έδρα το τεράστιο και αχανές ΟΑΚΑ. Η αποστολή της ΑΕΚ είναι σαφέστατα πιο δύσκολη – ασχέτως του ότι οι τιμές στα διαρκείας είναι ελκυστικές – αλλά διόλου ακατόρθωτη.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ως προπονητής της «Ενωσης» είχε ευχαριστήσει τους… μπλε ανθρώπους, δηλαδή τους φίλους της ΑΕΚ που είχαν γεμίσει τα μπλε καθίσματα που βρίσκονται στο κέντρο των κερκίδων στο ΟΑΚΑ και αποτελούσαν τους πιο πιστούς οπαδούς της σε κάθε ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου εκτός των αγώνων της Ευρωλίγκας. Γιατί να μεν οι φίλοι της «Ενωσης» να γέμιζαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Ιμπραήμ Κουτλουάι, αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη παρουσία στο γήπεδο.
Το στοίχημα λοιπόν της «Ενωσης» δεν είναι να βγει πρώτη στα εισιτήρια σε μία σεζόν όπως είχε γίνει την χρονική περίοδο 1996-1997, αλλά να έχει στα παιχνίδια της – εκτός των αγώνων κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – μια σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο της. Οι πρώτες εντυπώσεις (βλ. παρουσία 750 οπαδών στο κλειστό της Γλυφάδας) χαροποίησαν τους «κιτρινόμαυρους» ιθύνοντες που έχουν στόχο να βλέπουν το νούμερο ολοένα να αυξάνεται γνωρίζοντας φυσικά και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει η «υγεία» που θα βγάζει η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου στο παρκέ, με την αρχή να έχει γίνει.


Πηγή:www.superbasket.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: